Vaak krijg ik mailtjes met vragen wat jullie allemaal nodig hebben om te starten met koekjes :),

daarom heb ik deze musthave lijst voor jullie gemaakt ( uiteraard kun je zelf even bekijken wat je "echt" nodig hebt.....)

 

voor de koekjes :

Zeeuwse bloem :

Suikerbakkers poeder

Lorran smaakstof - ik heb voor almond gekozen 

Bakmat

Deegroller

 

 voor de icing - 

ook de Suikerbakkers poeder,

Meringue poeder

Karo siroop

wijnsteen zuur

evt ook een smaak stofje van Lorran... mmmmh buttervanille - lemon - orange ..

witte icing color 

 

Voor de decoratie :

tipless bags

kleur gel ( progell, fractal, bake ....) voor het kleuren van je icing

scribe tool 

draaitafel

knijpflesje voor je water..

spatel voor het roeren van je icing.

en uiteraad je "favo" koek vormpje

 

Daarnaast kun je uiteraard ook gaan werken met spuitmondjes en adapters, maar om te beginnen zou ik zeggen ga Tipless !

Mocht je alsnog vragen hebben kun je me mailen - info@koekdesign.nl 

Liefs, Brigitte

 

 

 

© 2018 - 2020 Koekdesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel