Omdat ik geen tijd heb gehad uitgebreid te vertellen over het merk Fractal, heb ik hier een paar belangrijke dingen,


De Fractal  zeer geschikt om je icing, botercreme, merinque te kleuren zonder deze "aan te tasten". ze zijn zeer sterk van pigment dus je hebt er dan ook erg weinig van nodig ! Ook om mee te schilderen zijn ze perfect, ( voor het dusten raad ik de Rainbow dust aan )

 

Ook de color gells zijn zeer geschikt om er mee te schilderen, ( vermengd met water/ alcohol ) ook deze zijn zeer sterk van kleur, en het merk heeft 1 van de minste toevoegingen op het gebied voor kleurgels die op dit moment op de markt verkrijgbaar zijn in Nederland.

( alle kleuren zijn seperate gecertificeerd )

De ShimmAir® Shine Liquid Food Coloring zijn super dekkende shine ZICHTBARE kleuren, dus b.v. over zwart goed zichtbaar !

Voor het eerste gebruik adviseer ik met een lange sate prikker eerst goed te roeren en het flesje flink te schudden zodat alle glitter is opgenomen in de kleur !

Ook de FLOWAIR LIQUID FOOD COLORING - 100ML zijn geschikt voor airbrush en erg krachtig van kleur, dus erg zuinig in gebruik.

De Calligra Food Brush Pens hebben in tegenstelling tot de FUNCAKES FUNCOLOURS BRUSH FOOD PEN - WHITE  

een hardere punt waardoor hier weer anders mee te werken is, alle stiften zijn zeer geschikt voor handpainting en teksten / details te maken op je koekje ( denk bv aan ogen mondjes en dergelijk )

IK BEN FAN VAN DIT PRODUCT ! :)

 

© 2018 - 2021 Koekdesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel